Ο άνδρας που συνελήφθη για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού ενός οδηγού ταξί μίλησε στον ΣΚΑΪ για την υπόθεσή του αναφέροντας αρχικά ότι «δεν έχω κάνει τίποτα είναι όλα ψευδή».

«Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων και δεν μπορώ να διακρίνω τον σκοπό όλου αυτού του πράγματος που συμβαίνει και είμαι πολύ μπερδεμένος», λέει ο άνδρας.

Για τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε τσάντα του αναφέρει ότι «εγώ είχα ραντεβού μετά το περιστατικό. Είχα ραντεβού για να συνευρεθώ δεν είχα την ανάγκη κανενός. Είχα ραντεβού το οποίο φαίνεται και από το κινητό μου τηλέφωνο».

Και συμπληρώνει λέγοντας ότι «αν κάποιος ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο δεν θα έπαιρνε ταξί από εφαρμογή. Θα διάλεγε κάποιον από το δρόμο».

Για την διαδρομή ανέφερε ότι: «Πήρα το ταξί από τα Πατήσια με προορισμό την Ομόνοια. Δεν ήταν εκεί το ραντεβού μου αλλά εκεί ήθελα να ψωνίσω κάποια πράγματα για το ραντεβού και μετά θα επικοινωνούσα με τον άνθρωπο που είχα το ραντεβού για να βρεθούμε. Το σημείο που του είχα πει ήταν στην Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί ήταν ένα σεξ σοπ από το οποίο θα ψώνιζα για το ραντεβού μου».

Μετά σχολίασε και την κουβέντα που κάνανε λέγοντας ότι «νέοι άνθρωποι είμαστε και οι δύο οπότε μιλήσαμε στη διαδρομή ανοικτά για τις ζωές μας. Ο καθένας για τη δική του ζωή όχι για κάτι μεταξύ μας. Μόλις φτάσαμε στο μαγαζί του έδωσα επιλογές. Είτε να αφήσει το ρολόι να γράφει και να με περιμένει είτε να πάει σε κάποιο άλλο ραντεβού του και να τον πληρώσω. Εκείνος μου απάντησε “θα σε περιμένω”. Κατεβαίνω τον βλέπω του κάνω το σήμα ότι όλα είναι καλά και μπαίνω στο δίπλα κατάστημα που είχε κάτι φόρμες για να ψωνίσω. Συνολικά ήμουν εκτός ταξί 30 λεπτά. Όταν επέστρεψα είδα ότι είχε κλείσει το ταξίμετρο. Όταν το επισήμανα μου είπε “μην αγχώνεσαι ξέρω τις διαδρομές”».

Στη συνέχεια και φεύγοντας από την Ομόνοια πήγαν προς την οδό Σαρρή και σταμάτησαν σε ταχυφαγείο. Ο 29χρονος ανέφερε «εγώ έπρεπε να φάω κάτι επειγόντως. Εκείνος είπε ότι ήταν καλή ευκαιρία για να ουρήσει. Εγώ παρήγγειλα και όταν βγήκε από την τουαλέτα άρχισε να κοιτάει την προθήκη για να φάει και εκείνος. Το παιδί αργούσε να φτιάξει τα σάντουιτς και εγώ πήγα να πάρω τα τσιγάρα μου από την τσάντα μου στο ταξί. Δεν τα βρήκα και επέστρεψα. Όταν έφτασε η ώρα να φύγουμε προσφέρθηκα να πληρώσω με την κάρτα μου και του είπα ότι θα τα βρούμε στη διαφορά της διαδρομής. Δεν προσφέρθηκα να τον κεράσω κάτι απλά το έκανα αυτό γιατί δεν έβρισκε ψιλά».

Τέλος ανέφερε ότι δεν είχε πάνω του κάποιο σπρέι όπως καταγγέλλει ο οδηγός ταξί. «Δεν γνωρίζω γιατί έχει πει αυτά που έχει πει. Υποψίες έχω από αυτά που βλέπω αλλά δεν θέλω να μιλήσω ακόμα».