Σε βεντέτα μεταξύ εξωσχολικών αποδίδει το πρόσφατο επεισόδιο που έγινε στο Ρέθυμνο, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής.

Μιλώντας στο newsbeast.gr ο κ. Ανδρέας Ταξάκης, λίγο μετά την ευρεία συνάντηση που είχε με τους διευθυντές των γυμνασίων και των λυκείων της περιοχής, αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί εξωσχολικές ομάδες να προσπαθούν να πλησιάζουν τους μαθητές.

«Μοιράζουν φυλλάδια, τα γραφόμενα των οποίων φαίνεται πως δεν προέρχονται από δεκαοκτάχρονα και εικοσάχρονα παιδιά», λέει. Και τονίζει: «Πρέπει οι γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Καλό θα ήταν να προσέχουν τις κινήσεις των παιδιών τους».

Αυτή τη στιγμή, στο Ρέθυμνο της Κρήτης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ χρυσαυγιτών και μελών αριστερών οργανώσεων. «Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα υπάρχουν κάποια επεισόδια. Γι’ αυτό εμείς δώσαμε έμφαση στην έξαρση της βίας. Είμαστε γενικότερα αρκετά προσεκτικοί», προσθέτει ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παιδιά που έχουν αποφοιτήσει, πλησιάζουν τους μαθητές προκειμένου να τους… περάσουν κάποιες ιδεολογικές απόψεις «γι’ αυτό εφιστούμε την προσοχή των γονέων», αναφέρει ο κ. Ταξάκης που θα παρακολουθεί στενά μαζί με όλους τους καθηγητές του νομού περίεργες συμπεριφορές μαθητών.