Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Σε στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το τέλος της βάρδιας προχωρούν σήμερα οι λιμενεργάτες του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στο «κούρεμα» των αποθεματικών των Ταμείων τους.

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι «η Κυβέρνηση συνεχίζοντας την ίδια πολιτική που έχει εκπονηθεί εδώ και τρία χρόνια εξακολουθεί να επιτίθεται με αγριότητα στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, σε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις».

Στις 12:30 προγραμματίζεται στην Αθήνα συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στο υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης, ενώ στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα θα γίνει διαμαρτυρία στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.