Πλησιάζει το τέλος του μήνα και ανοίγοντας το πορτοφόλι σου συνειδητοποιείς ότι έχεις μείνει μόλις με 25 ευρώ. Τι κάνεις; Στο μυαλό σου έρχεται κατευθείαν εκείνη η μπλούζα που έχεις βάλει εδώ και μέρες στο μάτι. Μια μικρή αγορά σίγουρα θα σε ανανεώσει και θα ταιριάζει και με τις εμφανίσεις σου στο γραφείο. Βέβαια, με τα ίδια χρήματα σκέφτεσαι ότι μπορείς να γεμίσεις τουλάχιστον το μισό ντεπόζιτο του αυτοκινήτου σου, για να μπορείς να κινείσαι μέχρι να πληρωθείς ξανά. Ή μήπως να δεις καμιά ταινία στο σινεμά με τον αγαπημένο σου συνοδεία ποπ κορν; Με τόση σκληρή δουλειά σίγουρα σου αξίζει μια χαλαρή βραδιά. Τι θα έλεγες όμως αν μπορούσες με τα ίδια χρήματα να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου; Τώρα με 25 ευρώ μπορείς να κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου για όσες μέρες θέλεις, επιλέγοντας τις καλύψεις που σε εξυπηρετούν. Για 30, 42, 103, 365 μέρες… Για όσες μέρες θέλεις. Ανάλογα με το πόσα χρήματα διαθέτεις και πότε θέλεις να πληρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να αποφασίσεις για τη διάρκεια του συμβολαίου σου, επιλέγοντας τις μέρες που σε εξυπηρετούν, ενώ παράλληλα μπορείς να προσθέτεις ή να αφαιρείς καλύψεις, μέχρι να καταλήξεις στην ασφάλεια που επιθυμείς. Θυμήσου… Όσο μεγαλύτερη διάρκεια επιλέγεις, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση εξασφαλίζεις. Δηλαδή επιλέγοντας 365 μέρες ασφάλισης απολαμβάνεις έκπτωση μέχρι και 40%. Με το Anytime Timeline μπορείς να ασφαλίσεις αυτοκίνητο, μηχανάκι και φορτηγό.

Γιατί να επιλέξεις το Timeline της Anytime

  • Μπορείς να έχεις ασφάλεια με μικρή διάρκεια, μια λύση που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αν χρειάζεται ασφάλεια για σύντομο χρονικό διάστημα
  • Μπορείς να ελέγξεις τα έξοδά σου καλύτερα
  • Μπορείς να ασφαλιστείς για το ποσό που διαθέτεις
  • Δεν αισθάνεσαι δέσμευση, γιατί δε χρειάζεται να προσαρμοστείς στις υπάρχουσες διάρκειες ασφάλισης

Η διαδικασία ασφάλισης με τη μέρα είναι απλή:

  • Μπες στο anytime.gr και πάρε τιμή
  • Επίλεξε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime
  • Λάβε το συμβόλαιό σου στο e-mail σου σε 1 λεπτό

Μη χάνεις χρόνο… Επίλεξε την πιο αξιόπιστη και οικονομική ασφάλεια, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Κάνε τώρα ασφάλεια αυτοκινήτου με τη μέρα!