«Λες κι άνοιξε η γη και τον κατάπιε τον άνθρωπο»

Τρίτη ημέρα ερευνών για τον βοσκό στα βουνά της Αγίας Άννας Βοιωτίας


ΕΛΛΑΔΑ
21:52
14/09/2018
«Λες κι άνοιξε η γη και τον κατάπιε τον άνθρωπο»
loading

Συνεχίστηκαν για 3η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 84χρονου βοσκού, ο οποίος αγνοείται από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στα βουνά της Αγίας Άννας Βοιωτίας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Στις έρευνες συμμετέχουν εκτός από τους Πυροσβέστες του Τοπικού Κλιμακίου και η Κυνοφιλική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, μαζί με δεκάδες εθελοντές όλων των ηλικιών από το χωριό που ψάχνουν κι εκείνοι τον άνθρωπό τους.

Σήμερα στις έρευνες συμμετείχε και το drone της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που «χτένισε» στην κυριολεξία απότομες πλαγιές, όπου δεν μπορούσε να πατήσει άνθρωπος προκειμένου να αποκλείσουν όλα τα ενδεχόμενα.

Στο σημείο βρέθηκε και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης ΠΥ Στερεάς Αρχιπύραρχος Νίκος Σπαής που συμμετείχε και ο ίδιος στις έρευνες μαζί με τους άνδρες του και τους υπόλοιπους εθελοντές. «Λες κι άνοιξε η γη και τον κατάπιε τον άνθρωπο…», ήταν το σχόλιο του κ. Σπαή, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μάθουν τι συνέβη στον άνθρωπο. Μάλιστα από τις εκτεταμένες έρευνες βρέθηκε ακόμη και ο σουγιάς του εξαφανισμένου βοσκού, αλλά κανένα άλλο ίχνος από τον ίδιο.

Οι έρευνες πάντως θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση προκειμένου να βρεθεί τι έχει συμβεί στον 84χρονο που είχε ξεκινήσει όπως και κάθε μέρα από το σπίτι του για να βοσκήσει τα πρόβατά του σε γνωστή δασώδη περιοχή της Αγίας Άννας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει