Σε δηλώσεις για την απώλεια του Γιώργου Μούτσιου προέβησαν ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κ. Αρβανιτόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Κ. Τζαβάρας.

Στη δήλωσή του ο κ. Αρβανιτόπουλος σημειώνει: «Ο Γιώργος Μούτσιος υπηρέτησε με σεβασμό τον Κινηματογράφο αλλά και το λυρικό τραγούδι διανύοντας μια εξαιρετική καλλιτεχνική διαδρομή για πολλές δεκαετίες».

«Ο Γιώργος Μούτσιος υπήρξε ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης, με αξιόλογη πορεία στο θέατρο, στον κινηματογράφο αλλά και στο κλασικό τραγούδι. Στη μνήμη μας είναι χαραγμένη η αξέχαστη συνεργασία του με τον Μάνο Χατζηδάκη στους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, αλλά και η χαρακτηριστική του παρουσία στον ελληνικό κινηματογράφο. Διακρίθηκε για την παιδεία και την πολυπραγμοσύνη του αλλά, κυρίως, για το ήθος του», αναφέρει στο μήνυμά του ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

Το τελευταίο αντίο θα πουν οικείοι και συνάδελφοι στον ηθοποιό και ερμηνευτή του λυρικού τραγουδιού Γιώργο Μούτσιο αύριο, Τετάρτη, στις 17:30 στο νεκροταφείο Ζωγράφου.