«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να έχω τουρκικά σίριαλ και να βλέπω. Εκτός και αν είμαι επαρχία της Τουρκίας και δεν το ξέρω. Άσε που χάνονται και δουλειές για τους Έλληνες ηθοποιούς», δήλωσε στην κάμερα του Star η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια και γι’ αυτό δικαιολόγησε το γιατί έχουν σταματήσει οικογενειακώς να παρακολουθούν τηλεόραση.

Η σύζυγος του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής πάντως αναφέρθηκε και στο ποιος εκ των δύο έχει τα ηνία του σπιτιού. «Άλλες φορές ο αρχηγός, άλλες φορές εγώ. Δεν κρατάμε πείσματα ο ένας στον άλλο. Προσπαθούμε με λογικά επιχειρήματα να επιβάλλουμε την θέλησή μας. Και αν ο ένας έχει λάθος το καταλαβαίνει και υποχωρεί. Πάντως είναι ο αρχηγός μου σε όλες τις περιπτώσεις».

Για το τέλος αφήνουμε τα σχόλια της βουλευτού για τις διατροφικές προτιμήσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής «Δεν θα το πιστέψετε αλλά είναι λιτοδίαιτος. Τρώει πολύ λιγότερο από μένα. Όλα τα φαγητά του αρέσουν, αλλά θα έλεγα ότι μάλλον είναι μακαρονάς».