Αυτοί είναι οι αστυνομικοί που θα δείτε στα Χανιά

Η ΕΛ.ΑΣ. δίνει συνέχεια στον θεσμό από την πόλη της Κρήτης


ΕΛΛΑΔΑ
11:13
07/06/2018
Αυτοί είναι οι αστυνομικοί που θα δείτε στα Χανιά
2
loading

Συνέχεια στην ενίσχυση της αστυνόμευσης με ποδήλατα δίνει η ΕΛ.ΑΣ. Από τα Χανιά, που στόχο έχει την ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και την ταχύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και τουριστών.

Έξι αστυνομικοί απαρτίζουν τη νέα αυτή ευέλικτη αστυνομική δομή στην πόλη της Κρήτης και θα κινούνται από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, σε όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Βασικές προτεραιότητες των αστυνομικών που στελεχώνουν τη νέα αυτή δομή αποτελούν:

 • Η εξυπηρέτηση επισκεπτών και τουριστών, παρέχοντας τις κατάλληλες οδηγίες και τις απαραίτητες πληροφορίες, τόσο τουριστικού όσο και ευρύτερου ενδιαφέροντος.
 • Η συνεργασία και συνδρομή σε άλλες υπηρεσίες της Αστυνομίας ή άλλους Φορείς, ώστε να διευθετούνται προβλήματα, κυρίως τουριστικού ενδιαφέροντος και να διευκολύνονται οι επισκέπτες των περιοχών αυτών.
 • Η ανάλογη επιχειρησιακή ετοιμότητα και η αποτελεσματική ανταπόκριση στη διαχείριση ήπιων περιστατικών αστυνομικής φύσης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., οι ποδηλάτες αστυνομικοί υπάγονται διοικητικά και επιχειρησιακά στα κατά τόπους αρμόδια Τμήματα Τουριστικής Αστυνομίας και για την εκτέλεση της Υπηρεσίας τους διαθέτουν ειδικού τύπου στολή ποδηλάτη, ενώ είναι εφοδιασμένοι και με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο θεσμός της εμφανούς αστυνόμευσης με ποδήλατα έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της νέας αντεγκληματικής πολιτικής, με σκοπό την αναβάθμιση της προστασίας και της εξυπηρέτησης τόσο των πολιτών όσο και των επισκεπτών της Ελλάδας.

urgy8wp1 795ddvz0 cjqzpbdn mwj9ipma hacxtwkz we1wtyz5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar naughty girl

  Ατάξιες πολλές θα κάνω, για να έρθετε να με συλλάβετε, να μου περάσετε χειροπέδες ώστε εν συνεχεία ολημερίς και ολονυχτίς να με ανακρίνετε μέχρι να ομολογήσω (φέξε μου και γλίστρησα) !

  ΥΓ: Τον κακό σας τον καιρό. Τα σορτς και τα μπλουζάκια, είναι απαράδεκτα.Έπρεπε να είναι πιο... αποκαλυπτικά.

 2. avatar Στυλοβάτης

  Με το ποδήλατο να μου παρέχεις τι?μπορείς να μεταγάγεις άτομο?μπορείς να καλυφθείς σε περίπτωση συμπλοκής? Τι??Επίσης τα αλεξίσφαιρα των αστυνομικών γιατί δεν φοριούνται?Μήπως δείχνουμε πιο καλίγραμμοι χωρίς αυτά?
  Αίσχος ειλικρινά τι πληρώνουμε σαν πολίτες και τι αστυνομία μας παρέχουν.Δεν παίζουμε σε ταινία κυβερνητικοί προδότες και κοιμισμένοι συμπολίτες!είναι πραγματικότητα ο κόσμος καίγεται και εμείς πετάμε χαρταετό...Αντε και με πατίνια στις παραλίες οι αστυνομία...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει