Διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες

Νέες πρωτοβουλίες ανακοίνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης


ΕΛΛΑΔΑ
23:52
08/06/2012
Διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες
3
loading

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο των Κοινωνικών του Δραστηριοτήτων, συνεχίζει την προμήθεια τροφίμων απ’ ευθείας από τον παραγωγό στο δημότη σε προσιτές τιμές, χωρίς καμία μεσολάβηση μεσαζόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή, 24 Ιουνίου, από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 μ.μ., στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού, θα διατεθούν ελαιόλαδο, ρύζι και φέτα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με όλα τα απαιτούμενα παραστατικά αρίστης ποιότητας.

Ειδικότερα:

• Το ελαιόλαδο θα διατεθεί σε 5λιτρη μεταλλική συσκευασία στην τελική τιμή των 13.50 ευρώ. Είναι αγνό, παρθένο, εξαγώγιμο προϊόν, της ίδιας ποιότητας με αυτό που διετέθη τις προηγούμενες δύο φορές, και προέρχεται από τον Άγιο Δημήτριο Επιδαύρου από τον ίδιο παραγωγό.

• Το ρύζι (ποιότητα νυχάκι, προέλευσης Μεσολογγίου) θα διατεθεί σε 5κιλη συσκευασία στην τελική τιμή των 4 ευρώ, και είναι το ίδιο με αυτό που διετέθη την προηγούμενη φορά.

• Η φέτα θα διατεθεί σε 4κιλη συσκευασία, στην τελική τιμή των 22,80 ευρώ. Προέρχεται από τη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, και είναι πρόβεια, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Αιτήσεις παραγγελίας θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 11/6/2012, από 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar deeregreece

    αναφέρομαι στον τενεκέ "τέλος ..." . οι παραγωγοί δεν είναι υποχρεωμένοι να κόβουν αποδείξεις ....αλλά δεν βαρέθηκε να κάνουν οι δήμαρχοι το κομμάτι τους με την φτώχεια των πολιτών των δήμων τους , αλλά και με την ανέχεια των παραγωγών?? επίσης για την φέτα έγινε κάποιος έλεγχος από τον ΕΦΕΤ που έγινε αυτή η φέτα ??μπα... ο Μίχας είναι απασχολημένος με τα κρέατα....έλεος...

  2. avatar rocky21

    Φυσικα και κοβουν....χωρις να ξερουμε καλυτερα να μη μιλαμε...

  3. avatar Τέλος εποχής

    Κόβουν απόδειξη οι παραγωγοί???? λαμόγια ε λαμόγια. Σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τους συνανθρώπους σας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει