Την ώρα που εκκρεμεί ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα που αφορούν υπεξαίρεση, απιστία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατά του πρώην εκπροσώπου της Hellas Power, Βασίλη Μηλιώνη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real News ο ίδιος προετοιμάζει την υπεράσπισή του παρέα με την αγαπημένη του Playmate 2008 Σύλβια Παπαδάκη, ταξιδεύοντας με lear jet στις εξωτικές Μπαχάμες, απολαμβάνοντας τη θέα του Ατλαντικού ωκεανού από τη βίλα του στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι, αλλά και τα αγαπημένα του πούρα στα καλοκαιρινά εγκαίνια γνωστού club της Βουλιαγμένης.

Από το Σίτι του Λονδίνου προσγειώθηκε στην ελληνική αγορά ενέργειας και πριν στεγνώσει το μελάνι για το σκάνδαλο «υψηλής τάσης» με το «φέσι» στη ΔΕΗ, το Δημόσιο και τον ΔΕΣΜΗΕ, ο πρώην εκπρόσωπος της Hellas Power, Βασίλης Μηλιώνης προσγειώθηκε με ιδιωτικό αεροσκάφος στις Μπαχάμες για τις… καλοκαιρινές διακοπές του!

Στα 31 του χρόνια, ο επιχειρηματίας που ξεκίνησε την καριέρα του από επιτελικές θέσεις σε εταιρείας της βρετανικής πρωτεύουσας έχει ήδη εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να ζει σαν κροίσος εντός και εκτός Ελλάδας. Την περίοδο που το σκάνδαλο βρισκόταν στην ελληνική Δικαιοσύνη, ο Β. Μηλιώνης είχε πετάξει για Μαϊάμι και Μπαχάμες με πολυπληθή συντροφιά και την αγαπημένη του, Σύλβια Παπαδάκη.

Οι δύο ιδιωτικές εταιρείες παροχής ηλεκτικού ρεύματος Energa και Hellas Power, που έχουν πλέον μεταβιβαστεί στον ρωσικοαραβικό όμιλο Worldwide Energy, εμφανίζονται να «φέσωσαν» το Δημόσιο με πάνω από 300 εκατ. ευρώ, αφού φέρονται να μην απέδωσαν ποσό 120 εκατ. ευρώ στον ΔΕΣΜΗΕ, καθώς επίσης και 70 εκατ. ευρώ στη ΔΕΗ, που αντιστοιχούσαν στο κόστος χρήσης του δικτύου.

Δεν απέδωσαν, όμως, στο Δημόσιο ούτε τα 120 εκατ. ευρώ που είχαν εισπράξει μέσω των λογαριασμών ρεύματος ως ειδικό τέλος ακινήτων από τα ελληνικά νοικοκυριά. Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα εναντίον πέντε στελεχών των εταιρειών, μεταξύ των οποίων ο εκπρόσωπος της Ηellas Power Βασίλης Μηλιώνης. Ο ίδιος όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, είχε σπεύσει να διαχωρίσει τη θέση του, υποστηρίζοντας ότι δεν φέρει καμία ευθύνη, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο μεταβίβασε την εταιρεία του στη Worldwide Energy.