Για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις διώκονται ένας 49χρονος Καλύμνιος και μια 38χρονη υπήκοος Λετονίας, που κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, στην πλατεία Ιπποκράτους στην Μεσαιωνική Πόλη, περί ώραν 22.00 της 31ης Μαρτίου 2018, να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις σε κοινή θέα.
Η 38χρονη ενεργούσε συγκεκριμένα πεολειχία στον πρώτο στα σκαλοπάτια της Μεσαιωνικής σκάλας πάνω από την δημοτική βιβλιοθήκη ενώ η πλατεία ήταν γεμάτη από κόσμο.

Του ανταποκριτή μας από το dimokratiki.gr στη Ρόδο

Νεαροί, περίοικοι και διερχόμενοι από το σημείο αποθανάτισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τους δύο θερμόαιμους και το γεγονός αποτέλεσε το πρώτο θέμα συζήτησης στην πολύπαθη πλατεία.

Την 31η Μαρτίου 2018 και περί ώραν 22.000 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που εκτελούσαν υπηρεσία περιπολίας, ενημερώθηκαν με σήμα από το κέντρο της άμεσου δράσεως ότι μια αλλοδαπή κι ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής, προέβαιναν σε πράξη σεξουαλικού περιεχομένου σε κοινή θέα στην πλατεία Ιπποκράτους,

Οι περίοικοι υπέδειξαν στους αστυνομικούς τους δύο δράστες οι οποίοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και σχηματίστηκε εις βάρος τους δικογραφία.
Με εντολή της Εισαγγελέως Υπηρεσίας αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμφθηκαν σε ρητή δικάσιμο.

Η αλλοδαπή αποδέχτηκε την πράξη που της αποδίδεται, ζήτησε συγγνώμη και τόνισε ότι ήταν μεθυσμένη και δεν είχε επίγνωση των πράξεών της. Τόνισε μάλιστα ότι ήταν η πρώτη φορά που το έκανε και δήλωσε ότι δεν θα το ξανακάνει.

Ο ημεδαπός ζήτησε ομοίως συγγνώμη από τον Θεό και από τον κόσμο. Τόνισε ότι δεν ήθελε να προκαλέσει κανέναν και ότι επρόκειτο για μια κακιά στιγμή. Υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.