Η εύρεση τρόπων μείωσης του λογαριασμού της ΔΕΗ είναι μία αναζήτηση που απασχολεί χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες τη σημερινή εποχή. Πέρα από τις υψηλές εισφορές δεν είναι λίγες και οι φορές που ιδιοκτήτες σπιτιών αλλά και καταστημάτων διαμαρτύρονται πως η κατανάλωση ρεύματος που αντικατοπτρίζεται στον λογαριασμό του ρεύματος, που κρατάνε στα χέρια τους, δε συμφωνεί με αυτή που οι ίδιοι θεωρούν πως έχουν κάνει. Οι ηλεκτρολόγοι Αθήνα μάς εμπιστεύονται πως δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, όπου οι αμφιβολίες των συγκεκριμένων ανθρώπων επιβραβεύονται και μας δίνουν τις συμβουλές τους, έτσι ώστε να είμαστε υποψιασμένοι και σε θέση να δράσουμε άμεσα σε περίπτωση που χρειαστεί.

Κάντε έλεγχο για ρευματοκλοπές

Στην εποχή που ζούμε δεν είναι καθόλου απίθανο το ενδεχόμενο να έχετε πέσει θύμα ρευματοκλοπής. Ίσως κι εσείς οι ίδιοι σκέφτεστε το ίδιο εάν σύμφωνα με τα προσωπικά σας κριτήρια ο λογαριασμός του ρεύματος φαίνεται να είναι πολύ πιο υψηλός από την κατανάλωση που ενδεχομένως έχετε κάνει στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να καλέσετε κάποιον από τους ειδικούς ηλεκτρολόγους στην Αθήνα, ο οποίος θα διερευνήσει τον χώρο σας και θα εντοπίσει τυχόν συνδεσμολογίες που οδηγούν το ρεύμα από το ρολόι της ΔΕΗ στο σπίτι σας και σε άλλους οικιακούς ή μη χώρους. Μέσα στις 40 ειδικότητες τεχνικών που διαθέτει η εταιρία 24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ είναι και οι ηλεκτρολόγοι, οι οποίοι αποτελούν και τη βοήθεια που χρειάζεστε εάν αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να ελέγξετε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του σπιτιού σας.

Αντιμετωπίστε τη διαρροή ρεύματος από τις ηλεκτρικές συσκευές

Πολλές φορές συμβαίνει κάποια ή κάποιες από τις συσκευές που χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας να έχει χαλάσει και η βλάβη αυτή να έχει σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος, η οποία με την σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο λογαριασμό ρεύματος. Εάν δεν είστε ηλεκτρολόγος είναι πάρα πολύ δύσκολο έως και αδύνατο να εντοπίσετε και εν συνεχεία να αντιμετωπίσετε αυτήν τη διαρροή ρεύματος. Η καλύτερη και η πιο αποτελεσματική λύση γι’ αυτή την περίπτωση είναι να καλέσετε κάποιον εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο. Η εταιρία 24 ώρες τεχνικοί είναι στην διάθεσή σας, έτσι ώστε να σας εξυπηρετήσουν σε όλα τα τεχνικά θέματα που αντιμετωπίζετε στο σπίτι σας την ώρα και τη στιγμή που θα χρειαστείτε βοήθεια.

Κλείστε τον θερμοσίφωνα

Εννοείται πως θα φροντίζετε να έχετε ζεστό νερό προκειμένου να κάνετε μπάνιο ή να κάνετε τις όποιες δουλειές σας στο σπίτι. Ωστόσο πολλές φορές ανάβουμε τον θερμοσίφωνα και ξεχνάμε να τον κλείσουμε. Εάν φροντίσουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί τότε θα είμαστε σίγουρα κερδισμένοι.

Βάλτε στην πρίζα μόνο τις συσκευές που χρησιμοποιείτε

Οι ηλεκτρολόγοι μάς προειδοποιούν ότι αν θέλουμε να πληρώνουμε λιγότερα χρήματα θα πρέπει να φροντίσουμε να καταναλώνουμε και λιγότερη ενέργεια. Δεν αφήνουμε την καφετιέρα στην πρίζα μόνο και μόνο επειδή αύριο πάλι θα κάνουμε καφέ. Οι ηλεκτρικές συσκευές καταναλώνουν ενέργεια όσο είναι συνδεδεμένες στην πρίζα ακόμη κι αν δεν είναι σε λειτουργία. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο φορτιστής του κινητού που σε πάρα πολλές περιπτώσεις είναι μόνιμα συνδεδεμένος με κάποια πρίζα.

Αντικατέστηστε τις παλιές σου συσκευές με καλύτερης ενεργειακής κλάσης

Εντάξει ξέρω πως είναι πολλά τα χρήματα που απαιτούνται, γι αυτό και αυτό που προτείνουμε είναι στην περίπτωση που χρειαστεί να αγοράσεις κάποια νέα συσκευή, ή να αντικαταστήσεις κάποια παλιά συσκευή που χάλασε τότε καλύτερα να στοχεύσει στο να αγοράσεις μία νέα συσκευή με καλύτερη ενεργειακή τάξη. Μπορεί αρχικά να πληρώσεις λίγα χρήματα περισσότερα αλλά να είσαι σίγουρος πως με την εξοικονόμηση ενέργειας που θα κάνει αυτή η νέα συσκευή θα κερδίσεις αυτήν την διαφορά στην τιμή από τον πρώτο κιόλας μήνα. Δείτε περισσότερες συμβουλές για τις ηλεκτρολογικές βλάβες: