Νέα, φιλόδοξη και φοιτήτρια στη νομική του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου, η Αλεξάνδρα Τσάκα βαδίζει στα χνάρια του πατέρα της Βλάση Τσάκα. Η 19χρονη Καβαλιώτισσα δεν διαφέρει πολύ από τις συνομήλικες της, με εξαίρεση το μεγάλο πάθος της για το ποδόσφαιρο.

Είναι εκείνη που ενθουσιάστηκε πιο πολύ από όλους όταν προέκυψε το ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό και από τότε ονειρεύεται την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ. Δεν κρύβει την πρόθεσή της να ασχοληθεί ενεργά με τα δρώμενα της αγαπημένης της ομάδας, ακόμη κι αν χρειαστεί να αφήσει τις σπουδές της. «Αυτό που προέχει για μένα και την οικογένειά μου είναι ο Παναθηναϊκός. Κάνω όνειρα για το τριφύλλι», εξηγεί η ίδια στην RealLife.

«Είμαι τρελή με το ποδόσφαιρο!», δηλώνει η Αλεξάνδρα Τσάκα, χωρίς να αποκαλύπτει το περιεχόμενη των καθημερινών της συζητήσεων με τη 16χρονη φίλη της από τη Σαουδική Αραβία, κόρη μέλους του fund που προορίζει ο πατέρας της για τον ΠΑΟ. «Μιλάει σε καθημερινή βάση στο twitter με μία 16χρονη πριγκιπέσα και καταστρώνουν σχέδια για τον Παναθηναϊκό», επιβεβαιώνει ο Βλάσης και συνεχίζει:

«Η πριγκίπισσα είναι κόρη ενός από τους επιχειρηματίες του fund και έχει πάρει κι εκείνη πολύ σοβαρά το θέμα». Παρά το συγκεντρωτισμό της, η Αλεξάνδρα δεν είναι η μόνη που ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με την 24χρονη αδελφή της, Έλενα Τσάκα. «Δεν είναι σαν εμένα, όμως. Εκείνη είναι χαμηλών τόνων!», λέει χαμογελώντας. «Η Έλενα δούλεψε για λίγο ως νηπιαγωγός και τώρα ασχολείται με την τακτοποίηση της αλληλογραφίας μου.

Ο αρχηγός, είναι η μικρή! Μία “τσαούσα”, με ιδιαίτερα φιλόδοξα σχέδια για τον Παναθηναϊκό», αποκαλύπτει ο Βλάσης Τσάκας. Η Αλεξάνδρα ανταποδίδει τους χαρακτηρισμούς, όταν μιλάει για τον πατέρα της: «Είναι τόσο δυναμικός όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε» και αποκαλύπτει το μεγάλο του πλεονέκτημα: «Το λέγειν του. Ίσως γιατί ήθελε να γίνει δικηγόρος και να μιλάει πολύ», λέει η μικρή “τσαούσα”, έτοιμη να μας εκμυστηρευτεί και το βασικό μειονέκτημα του πατέρα της: «Ότι δεν μου χαλάει ποτέ χατίρι. Μου έχει μεγάλη αδυναμία. Και στην αδερφή μου, φυσικά».