Με το πρόβλημα των αστέγων ασχολήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Ψινάκης. Ο γνωστός μάνατζερ της σόουμπιζ έστειλε επιστολή στο δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στην οποία του ανέφερε τις επισημάνσεις του.

«Η χώρα, όπως όλοι βιώνουμε, περνάει μια πρωτοφανή κρίση. Η σημαντικότερη αξία, την οποία οι ενεργοί πολίτες πρέπει να κάνουμε πράξη σήμερα, είναι η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Θεωρώ χρέος μου να προτείνω και να στρατευτώ σε μια τέτοια προσπάθεια. Η Εκκλησία της Ελλάδας, όπως και ο δήμος, έχει ήδη προχωρήσει οργανωτικά σε διανομή συσσιτίων σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε αδυναμία», λέει.

Για να συνεχίσει, μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, αναλαμβάνω την πρωτοβουλία μαζί με συμπολίτες μας που έχουν την ευαισθησία, τη διάθεση και τη δυνατότητα προσφοράς από τον καλλιτεχνικό, επιστημονικό, αθλητικό και επιχειρηματικό χώρο, να δημιουργήσουμε γεγονότα που αποσκοπούν στην ανεύρεση χρηματικών πόρων, που θα στηρίξει την προσπάθεια αυτή κι έτσι να δημιουργηθεί, γιατί όχι, ένα κίνημα εθελοντικής έμπρακτης προσφοράς που θα απαντάει στην κρίση».