Αστυνομικός μετά από 10 χρόνια ο παραολυμπιονίκης Α. Τσαπατάκης

Θα υπηρετεί στο Τμήμα Αθλητών της Αθήνας - Δείτε το βίντεο


ΕΛΛΑΔΑ
19:59
23/08/2017
Αστυνομικός μετά από 10 χρόνια ο παραολυμπιονίκης Α. Τσαπατάκης
1
loading

Μετά από 10 χρόνια ήρθε η δικαίωση για τον Αντώνη Τσαπατάκη και άλλον έναν αστυνομικό από τα Χανιά, οι οποίοι είχαν απολυθεί από το Σώμα καθώς πριν έρθει η μονιμοποίηση τους η μοίρα τους επιφύλαξε να μην είναι αρτιμελείς.

Ο παραολυμπιονίκης έστειλε επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας και από εκείνον να λύσει νομοθετικά το θέμα και από προχθές ο ίδιος και άλλα 13 άτομα εντάχθηκαν στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης.

ewlktn1

Υπενθυμίζεται ότι είχαν απολυθεί για λόγους υγείας καθώς βάση της νομοθεσίας πριν την ανάληψη καθηκόντων οι αστυνομικοί πρέπει να είναι αρτιμελής.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης είχε εισήχθη στο τμήμα δοκίμων αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο το 2005 και το 2006 ήρθε το τροχαίο ατύχημα στη ζωή του. Το αποτέλεσμα; Το 2009 απολύθηκε από το Σώμα. Από τότε ξεκίνησαν διαδικασίες για την υπαγωγή της υπόθεσης του σε διάφορα προεδρικά διατάγματα αλλά τελικά το πράσινο φως δόθηκε μετά από προσωπική του επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης τώρα θα υπηρετεί στο Τμήμα Αθλητών της Αθήνας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar κριμα στο παλικαρι για το ατυχημα του

    είναι όμως μαχητής και του αξίζει η θέση, στην οποία θα είναι παραγωγικός. Έχει κάτι αρτιμελής κηφήνες το δημόσιο που δεν πιάνουν μια μπροστά του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει