Νέο ραντεβού δίνουν ο σύλλογος ατόμων με νόσο Crohn και ο Τ. Πετρόπουλος

Δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα η συνάντηση των δύο πλευρών, παρά το καλό κλίμα


ΕΛΛΑΔΑ
14:21
03/08/2017
Νέο ραντεβού δίνουν ο σύλλογος ατόμων με νόσο Crohn και ο Τ. Πετρόπουλος
1
loading

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η συνάντηση μελών του συλλόγου ατόμων με νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα με τον υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τάσο Πετρόπουλο.

Όπως προέκυψε, η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε σε καλό κλίμα, ωστόσο δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Τόσο οι διαδηλωτές όσο και ο υφυπουργός δεσμεύτηκαν για νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον, προκειμένου να δουν τι θα συμβεί με τους προβληματισμούς που εκφράζει ο σύλλογος για την επικείμενη μείωση των ποσοστών αναπηρίας των ατόμων με τη συγκεκριμένη νόσο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ασθενής CROHN

    Συνήθως οι ασθενείς με νόσο Crohn για να είναι σε ύφεση ακολουθούν αγωγή με ανοσοκατασταλτικά φάρμακα και βιολογικούς παράγοντες και γιαυτό έχουν μέχρι σήμερα ποσοστό αναπηρίας 67% .
    Τώρα για το υπουργείο αρκεί να είσαι σε ύφεση (ότι φάρμακα και αν παίρνεις), και το ποσοστό σου είναι 10%, όσο δηλαδή αν έχεις δυσχρωματοψία.
    Αν η ανοσοκαταστολή και η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούν οι ασθενείς με Crohn, με τους κινδύνους και τις απαγορεύσεις που έχει, δεν είναι σοβαρή αναπηρία τότε τι είναι ?
    Η ουσία βέβαια είναι τα επιδόματα αναπηρίας που δικαιούνται όσοι έχουν ποσοστό αναπηρίας 67% τα οποία από πέρυσι είναι στο στόχαστρο με την επιβολή εισφοράς αλληλεγγύης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει