Η learn-e-pedia «πήγε»… στο Παιδικό Μουσείο

Τεχνολογία, γνώση, εκμάθηση και φυσικά πολύ παιχνίδι


ΕΛΛΑΔΑ
23:27
09/12/2011
Η learn-e-pedia «πήγε»... στο Παιδικό Μουσείο
loading

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου παιδιά από όλη την Αθήνα με τους γονείς τους, βρέθηκαν στο «Ελληνικό Παιδικό Μουσείο» και με «οδηγό» την ψηφιακή πλατφόρμα διδασκαλίας «learn-e-pedia.gr», είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν έναν διαδραστικό κόσμο γνώσης και χαράς.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού μαζί με τις οικογένειές τους, μπόρεσαν να γνωρίσουν με «βιωματικό τρόπο» και να εξοικειωθούν με τη «learn-e-pedia.gr», μέσα από τα εκθέματα του Μουσείου.

Στο έκθεμα «Η Αγορά», τα παιδιά του Νηπιαγωγείου «έπαιξαν» με γράμματα και αριθμούς στον διαδραστικό πίνακα και παράλληλα, ανακάλυψαν γράμματα, λέξεις και νούμερα στα καταστήματα του εκθέματος.

Στο έκθεμα «Γεια σου, Πυθαγόρα!», τα παιδιά του Δημοτικού αξιοποίησαν τη «learn-e-pedia.gr», για να ανακαλύψουν τον κόσμο των Μαθηματικών. Παράλληλα, μέσα από τα αντικείμενα και τις συλλογές του εκθέματος, είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν με τα γεωμετρικά σχήματα, να ερευνήσουν και να αντιληφθούν την έννοια της «συμμετρίας».

Τεχνολογία, γνώση, εκμάθηση και φυσικά πολύ παιχνίδι! Με την ψηφιακή πλατφόρμα διδασκαλίας «learn-e-pedia.gr» και το «Παιδικό Μουσείο» οι μικροί αποκόμισαν σημαντικές γνώσεις και οι μεγάλοι έγιναν για λίγο… και πάλι παιδιά!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει