Έχεις αναρωτηθεί τι σημαίνει ασφάλεια για εσένα; Πόσα πράγματα πιστεύεις ότι χρειάζεσαι καθημερινά για να νιώθεις ασφαλής; Μήπως θεωρείς δεδομένη την έννοια της ασφάλειας; Όταν κυκλοφορείς με το ποδήλατο νιώθεις ασφαλής; Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να εκφραστείς με το δικό σου μοναδικό τρόπο για την έννοια της ασφάλειας. Μπορείς να δημιουργήσεις, ακόμη και με τη βοήθεια της παρέας σου, το δικό σου video για το τι σημαίνει για εσένα ασφάλεια, να το μοιραστείς και να διεκδικήσεις σημαντικά χρηματικά έπαθλα που προσφέρει η Eurolife ERB: 1.200 ευρώ για τον πρώτο νικητή, 600 ευρώ για το δεύτερο νικητή και social award από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για τον τρίτο νικητή. dfnsf1 Ο τρόπος είναι απλός!

  • Σκέψου το σενάριο, μάζεψε την παρέα σου και ξεκίνα το γύρισμα, ακόμα και με ένα κινητό τηλέφωνο.
  • Ανέβασε το video που δημιούργησες στο youtube κανάλι σου.
  • Καταχώρισε τη συμμετοχή σου και το url του video στο Microsite www.definesafety.gr πατώντας το «Πάρε Μέρος» και είσαι έτοιμος!

Οι συμμετοχές ξεκίνησαν! Για να το μοιραστείς και να έχεις την ευκαιρία να είσαι εσύ ένας από τους νικητές πάρε μέρος τώρα! Ο διαγωνισμός ισχύει έως την Κυριακή 14 Μαΐου. Ο διαγωνισμός #DefineSafety είναι μία πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πειραιώς, που σε συνεργασία με την Eurolife ERB, απευθύνεται σε φοιτητές απ’ όλες τις σχολές και έχει ως στόχο να διαδώσει το μήνυμα της προνοητικότητας και του προγραμματισμού συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης των νέων. Γι’ αυτό κάθε συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι σημαντική. Τώρα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις για το τι σημαίνει ασφάλεια για εσένα και να κερδίσεις! Μην την χάσεις! www.definesafety.gr www.eurolife.gr emba.unipi.gr career.unipi.gr