Καθοριστικό ρόλο στο κρασί και στη γεύση που θα πάρει τελικά ο ουρανίσκος διαδραματίζει η σωστή θερμοκρασία. Ο γενικός κανόνας είναι ξεκάθαρος και καλό είναι να τον ακολουθούν μπαρ και εστιατόρια για να γλιτώσουν τις επιστροφές και να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους. Ο κανόνας λοιπόν αναφέρει ότι ένα λευκό κρασί πρέπει να είναι δροσερό αλλά όχι παγωμένο για να μην εξουδετερώνονται τα αρώματά του αντίστοιχα ένα κόκκινο δεν πρέπει να σερβίρεται κρύο αλλά σε θερμοκρασία δωματίου. Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr