Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ο Χάρης Ρώμας το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου κατά τη διάρκεια της παράστασης και μετά από αυτή σε χωριό της βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα στο Νέο Πύργο.

Ο Χάρης Ρώμας μάλιστα είχε λιποθυμικό επεισόδιο όταν είδε την ξύλινη πόρτα από το καμαρίνι του να σπάει, καθώς από έξω είχαν συγκεντρωθεί 600 θεατές για να πάρουν αυτόγραφο.

«Έβαλα σε δεύτερη μοίρα την υγεία μου και ένιωσα υπεύθυνος μήπως συμβεί κανένα ατύχημα με τους θεατές», είπε ο ίδιος στη Freddo.

Τελικά τραυματίστηκε ελαφρά μία ταμία και έσπασαν δύο ξύλινες πόρτες.

«Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο, αλλά αυτό που μου έμεινε είναι η εικόνα του κόσμου να παίζει κυριολεκτικά ξύλο για ένα εισιτήριο στην είσοδο… Ένιωσα υπεύθυνος για αυτή την ταλαιπωρία όταν είδα να σπάει η ξύλινη πόρτα και οι άνθρωποι να ασφυκτιούν» ανέφερε περιγράφοντας όσα έγιναν πριν ξεκινήσει η παράσταση αλλά και στο τέλος της.

«Ήταν ακόμη φοβερό αυτό που συνέβη μετά το τέλος της απογευματινής παράστασης όταν είπαμε στους θεατές, να περάσουν όσοι θέλουν, για ένα αυτόγραφο. Ξαφνικά και οι 600 άνθρωποι έσπευσαν να έρθουν μαζικά στο καμαρίνι. Δεν το έχω ξαναζήσει… να νιώθω πως κινδυνεύω. Αισθάνθηκα πως δεν υπάρχει οξυγόνο και έσπευσε ένας γιατρός που τυχαία βρισκόταν μέσα στους θεατές» σημείωσε ο ίδιος.