Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Θανάσης Πλεύρης μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας που λίγο έλειψε να του κοστίσει και την ίδια του τη ζωή.

Όπως ανακοίνωσε βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο ανάρρωσης και το επόμενο στάδιο θα συνεχιστεί στο σπίτι για κάποιες εβδομάδες.

Ο κ. Πλεύρης ευχαρίστησε τη γυναίκα του, την αδερφή του και τη μητέρα του ενώ τόνισε ότι αυτό που τον κράτησε ήταν η αίσθηση να ξαναδεί τα παιδιά του.

Αφού ευχαρίστησε και όλους όσοι του ευχήθηκαν καλή ανάρρωση, αναφέρθηκε και «στους λίγους που ευχήθηκαν το θάνατό μου» ευχόμενος και σε αυτούς να έχουν καλή υγεία.

«Στα 39 μου χρόνια βρέθηκα στη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής μου. Με τη βοήθεια του Θεού αλλά τον αγώνα που έγινε στο Ιατρικό Κέντρο με όλους τους θεράποντες ιατρούς, είμαι πλέον στην κατάσταση του τελικού σταδίου της ανάρρωσης» δήλωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και ευχαρίστησε την σύζυγό του και την οικογένειά του, καθώς και τον ανώνυμο κόσμο, όπως είπε, που παρακολούθησε την περιπέτεια της υγείας του.

«Έχω ένα επόμενο στάδιο, που είναι η νοσηλεία στο σπίτι μου για κάποιες εβδομάδες. Ευχαριστώ το Θεό που αυτή τη στιγμή έχω τη δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου» πρόσθεσε μεταξύ άλλων και ζήτησε με αφορμή τη δική του περιπέτεια, να εξεταστεί το θέμα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.