Βραβείο ΕΚΕ για τη διαδικτυακή πλατφόρμα crowdfunding της Εθνικής Τράπεζας

Το πρόγραμμα act4Greece αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία, κοινωνικής και αναπτυξιακής τραπεζικής


ΕΛΛΑΔΑ
16:58
11/11/2016
Βραβείο ΕΚΕ για τη διαδικτυακή πλατφόρμα crowdfunding της Εθνικής Τράπεζας
loading

Σε σχετική εκδήλωση κατά τη διάρκεια του 18ου InfoCom World 2016, που πραγματοποιήθηκε, στις 2 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα, απονεμήθηκε στην Εθνική Τράπεζα το βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την ηλεκτρονική της πλατφόρμα crowdfunding act4Greece.

vrackfgr2

Το βραβείο της Εθνικής Τράπεζας παρέλαβε από τη διεύθυνση ανάπτυξης πελατών λιανικής ο επικεφαλής τομέα Business Banking, κ. Γεώργιος Καμέτας, παρουσία εκπροσώπων της αγοράς τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής.

Σε πάνελ του εν λόγω συνεδρίου συμμετείχε με εισήγησή της η γενική διευθύντρια λιανικής τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας, κ. Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου, με θέμα Digital Economy: Investing in Opportunities.

vrackfgr3

Το πρόγραμμα act4Greece αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία, κοινωνικής και αναπτυξιακής τραπεζικής, που αξιοποιεί νέες τεχνολογίες, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολλούς να προσφέρουν τη δωρεά τους, σε έργα κοινωνικού και αναπτυξιακού προσανατολισμού, εύκολα και με απόλυτη διαφάνεια.

vrackfgr4

Στην παρούσα φάση, οι δράσεις που έχουν επιλεγεί κι αναρτηθεί στην πλατφόρμα εντάσσονται σε τρεις άξονες: πρόνοια, υγεία και αλληλεγγύη, πολιτισμός και πολιτιστική επιχειρηματικότητα και έρευνα, εκπαίδευση και κατάρτιση».

vrackfgr1

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει