Το Safilo Group, ο ολοκληρωμένος Ιταλικός δημιουργός γυαλιών και αξιόπιστος παγκόσμιος διανομέας, ανακοινώνει μια νέα σύμβαση άδειας χρήσης για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την παγκόσμια διανομή των συλλογών γυαλιών ηλίου και οράσεως Moschino και Love Moschino.

Η σύμβαση θα ισχύσει για οκτώ έτη, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2025, με δυνατότητα επέκτασης οκτώ επιπλέον ετών.

«Οι πολλοί ακόλουθοι του προκλητικού, σουρεαλιστικού πνεύματος της Moschino θα γιορτάσουν μαζί μας αυτή τη νέα συναρπαστική προσθήκη στα brands του χαρτοφυλακίου μας. Για καιρό αναζητούσαμε μία μάρκα που θα μπορούσε να δώσει μια ξεχωριστή ώθηση στην γκάμα των premium προϊόντων του ομίλου, και τελικά την εντοπίσαμε στην έντονη δημιουργικότητα της Moschino, που πλέον ερμηνεύεται δυναμικά μέσα από το όραμα του Jeremy Scott.

Το ανατρεπτικό και ποπ πνεύμα της μάρκας απαιτεί τα υψηλότερα επίπεδα δημιουργικής δεξιότητας, γνώση του προϊόντος και τεχνογνωσία του τομέα, στοιχεία που ενυπάρχουν στο DNA μας από το 1878», αναφέρει η Luisa Delgado, CEO του Safilo Group.

«Η Moschino αποτελεί μία καταπληκτική έμπνευση για το σχεδιασμό και τη δημιουργία στον τομέα των γυαλιών. Αξιοποιεί ιδανικά την ιδιαίτερη ικανότητά μας να μετουσιώνουμε μία ξεχωριστή μάρκα σε εμβληματικό design, και να μετατρέπουμε τα πιο απίστευτα σχέδια σε προϊόντα λεπτομερούς κατασκευής και άψογης ποιότητας. Όλα αυτά συνθέτουν το θεμέλιο για τις προοπτικές ανάπτυξης που βλέπουμε σε αυτή τη νέα μάρκα.»

Οι συλλογές γυαλιών Moschino και Love Moschino θα διανέμονται σε όλο τον κόσμο σε ποιοτικά οπτικά καταστήματα, πολυκαταστήματα και σε όλες τις μπουτίκ Moschino.