Άμεση ήταν η απάντηση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου στην δημοσιοποίηση του εξώδικου της Πρόεδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου με το οποίο τον καλεί να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς του σε βάρος της.

«Εκφράζω τη λύπη μου διότι η κα. Θάνου, για λόγους που ασφαλώς η ίδια γνωρίζει, δεν επέλεξε να αναμένει το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται εις βάρος της και προτίμησε την μη αρμόζουσα για την σοβαρή αυτή υπόθεση επικοινωνιακή αντιδικία», αναφέρει ο κ. Βγενοπουλος υπογραμμίζοντας ότι «είμαι πλέον υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσω και εγώ προσεχώς τη δική μου απάντηση στην εξώδικη πρόσκλησή της, ακολουθώντας την ίδια οδό».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του επιχειρηματία έχει ως εξής:

«Αντιλαμβάνομαι ότι η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κα. Β. Θάνου έβγαλε σχετική ανακοίνωση, αλλά έδωσε και στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο εξώδικης δήλωσης την οποία με καθυστέρηση περίπου 40 ημερών μου επέδωσε προκειμένου να αποκαταστήσω την προσβολή της προσωπικότητάς της.

Υπενθυμίζω ότι την είχα καλέσει δημοσίως να αντιμετωπίσει την Μηνυτήρια Αναφορά εις βάρος της με ψυχραιμία και σεβασμό στις νόμιμες διαδικασίες και να μην επιχειρήσει την επικοινωνιακή διαχείριση της υπόθεσης για δημιουργία εντυπώσεων.

Είμαι πλέον υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσω και εγώ προσεχώς τη δική μου απάντηση στην εξώδικη πρόσκλησή της, ακολουθώντας την ίδια οδό. Εκφράζω τη λύπη μου διότι η κα. Θάνου, για λόγους που ασφαλώς η ίδια γνωρίζει, δεν επέλεξε να αναμένει το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται εις βάρος της και προτίμησε την μη αρμόζουσα για την σοβαρή αυτή υπόθεση επικοινωνιακή αντιδικία».