Η εταιρεία παιδικών παιχνιδιών PLAYMOBIL και η Sony Pictures Consumer Products ανακοινώνουν επίσημα την συνεργασία τους για τη νέα σειρά παιχνιδιών, βασισμένη στους διάσημους Ghostbusters. Τα παιχνίδια PLAYMOBIL Ghostbusters θα κυκλοφορήσουν το 2017 και θα είναι η πρώτη φορά που η PLAYMOBIL θα δημιουργήσει μια θεματική σειρά εμπνευσμένη από δημοφιλείς χαρακτήρες ταινίας.

Η νέα αυτή συνεργασία φέρνει κοντά δυο κλασσικές αξίες: τα παιχνίδια PLAYMOBIL και τους Ghostbusters, γνωστές για την διαχρονική τους απήχησή και την επιτυχία τους για δεκαετίες. 30 χρόνια μετά  την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Ghostbusters, η ομώνυμη ομάδα παραψυχολόγων που αντιμετωπίζει τα φαντασματάκια με την ξεχωριστή στολή και το καυστικό χιούμορ της, παραμένει η αγαπημένη όλων, κερδίζοντας διαρκώς και νέο κοινό, με μικρότερους fans. Σε συνδυασμό με τις φιγούρες PLAYMOBIL, δημιουργούν την τέλεια ευκαιρία για ατελείωτο παιχνίδι!

Η νέα σειρά θα «ζωντανέψει» τους Ghostbusters μέσα στα παιδικά δωμάτια, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους τους κυνηγούς φαντασμάτων. Η ατρόμητη ομάδα θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε υπερφυσικό φαινόμενο ξεφυτρώσει μπροστά της, είτε αυτό είναι στους δρόμους της γειτονιάς της είτε στο Κάστρο των Ιπποτών της PLAYMOBIL!

Η Silke Heincrich, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της PLAYMOBIL δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Sony Pictures για την νέα σειρά παιχνιδιών. Οι Ghostbusters θα εμπλουτίσουν τη γκάμα μας και θα δημιουργήσουν μία νέα  εμπειρία  παιχνιδιού. Η καινοτόμα αυτή σειρά παιχνιδιών θα αποτελέσει ορόσημο για το brand, καθώς θα συμβάλει στην απόκτηση νέων θαυμαστών. Νιώθουμε ότι γεφυρώνουμε τα παιδιά και τους γονείς τους, καθώς και οι δύο αγαπούν τις επικές ιστορίες των PALYMOBIL και των  ηρώων Ghostbusters».

Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους δείχνουν την προτίμησή τους στα παιχνίδια PLAYMOBIL, τα οποία ζωντανεύουν την παιδική φαντασία εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια. Τα διάσημα ανθρωπάκια έχουν κατακτήσει ηγετική θέση στην αγορά παιχνιδιών, χάρη στην υψηλή ποιότητα, την ποικιλία και τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα τους.

Η PLAYMOBIL, κατανοώντας τη σημασία της φαντασίας και εναλλαγής ρόλων στο παιχνίδι, δίνει μεγάλη βαρύτητα στη λεπτομέρεια κατασκευάζοντας διασκεδαστικά αλλά και σύνθετα παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών σε όλο τον κόσμο.

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.