Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωσαν νέα 48ωρη απεργία και αποχή το Σαββατοκύριακο και την αργία του Αγ.Πνεύματος


ΕΛΛΑΔΑ
21:38
16/06/2016
Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης
4
loading

Νέα 48ωρη απεργία για αύριο Παρασκευή 17/06 και την Τρίτη 21/06, καθώς και αποχή από εργασία το Σάββατο, την Κυριακή και την αργία του Αγίου Πνεύματος, αποφάσισαν σήμερα οι εργαζόμενοι στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, ζητώντας τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας με νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, πριν αναλάβει τη διαχείριση του λιμανιού του Πειραιά η κινεζική Cosco.

Σε σημερινή κοινή ανακοίνωσή τους, η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας ΟΜΥΛΕ και η Ένωση Λιμενεργατών Αρχιεργατών, αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δεν θα υποστείλουν τη σημαία του αγώνα τους, και πως το δικαίωμα της εργασίας θα το υπερασπιστούν μέχρις εσχάτων.

«Αναμένουμε, έστω και τώρα, η κυβέρνηση να εγκαταλείψει τις γενικόλογες αναφορές και τις κωλυσιεργίες και να δώσει λύση, που δεν είναι άλλη, από την θεσμοθέτηση της εργασιακής συνέχειας, με θεσπισμένες εργασιακές σχέσεις» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση των ενώσεων των εργαζομένων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar DNE1974

  Ανεξάρτητα με το πια είναι η Κυβέρνηση αυτοί απλά είναι [...] που μπροστά στο συμφέρον τους δε τους νοιάζει αν καταστρέφουν άλλους εργαζόμενους ( βλέπεις αυτοί είναι του ιδωτικού τομέα και δε λαμβάνονται υπ όψη ) και μικροεπιχειρηματίες.

  1. avatar DNE1974

   ΓΙΑΤΙ κ του newsbest κόβετε λέξεις και φράσεις , είχα γράψει : Ανεξάρτητα με το πια είναι η Κυβέρνηση αυτοί απλά είναι [...] που μπροστά στο συμφέρον τους.........

   1. avatar DNE1974

    ΜΗ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

 2. avatar Μογλης

  Πνίγεται στη δουλεια τωρα η κόσκο ...!!! Δε νομιζω να πτοούνται με την απεργία... Καλο τους κάνετε

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει