Ένας 22χρονος κι ένας 30χρονος συνελήφθησαν τελικά, από τους δεκατέσσερις προσαχθέντες, για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια που σημειώθηκαν στην Καλαμάτα, από ομάδα ατόμων που προκάλεσε φθορές κατά τη διάρκεια πορείας για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας πρόκλησης σωματικών βλαβών, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απρόκλητης φθοράς, ενώ προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφάλειας Καλαμάτας.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της πορείας, τα μέλη της ομάδας αυτής πέταξαν μαύρη και κόκκινη μπογιά στο υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος κι έγραψαν συνθήματα αναρχικού περιεχομένου. Έγραψαν επίσης συνθήματα το υποκατάστημα της Eurobank, ενώ μπογιές πέταξαν και στην πρόσοψη διαμερίσματος που στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Επίσης, με πέτρες που έριξαν έσπασαν το πίσω παρμπρίζ ενός περιπολικού που έκανε ρύθμιση κυκλοφορίας και την βιτρίνα ενός καταστήματος.