Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στα γραφεία του συλλόγου τους στην Τρίπολη οι πολύτεκνοι της Αρκαδίας για τις άδικες περικοπές των πολυτεκνικών τους επιδομάτων. Στο πλευρό τους βρέθηκε και ο σύλλογος τριτέκνων οικογενειών Τρίπολης, αντιπροσωπεία του οποίου συμμετείχε στην συγκέντρωση.

«Απαιτούμε από τους κυβερνώντες να σεβαστούν την πολύτεκνη οικογένεια. Στην Αρκαδία υπερβαίνουμε τα 2.500 μέλη. Το ετήσιο εισόδημά μας μειώθηκε από 15.000 σε 12.000 ευρώ, η ισόβια σύνταξη μειώθηκε κατά 25%, καταργούνται οι μετεγγραφές σε Αττική και Θεσσαλονίκη και ο συνολικός αριθμός των εισακτέων δεν μπορεί να υπερβαίνει το 20%», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων Αρκαδίας Νίκος Πάππας.

Ο κ. Πάππας χαρακτήρισε τις πολύτεκνες οικογένειες ως «αιμοδότες» του κράτους και τόνισε ότι τα πολυτεκνικά επιδόματα αποτελούν ανάγκη κι όχι πολυτέλεια καλώντας όλους σε συστράτευση.

Οι πολύτεκνοι πραγματοποίησαν παράσταση και επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, στη διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης, στο Δήμο Τρίπολης και στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών του νομού.