Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους μαθητές με δυσλεξία, αφού ένας πρότυπος κόσμος μάθησης που ανατρέπει τα παραδοσιακά εκπαιδευτικά σχήματα, δημιουργήθηκε για αυτούς, αλλά και όσους αναζητούν έναν ποιοτικό και εναλλακτικό τρόπο εκπαίδευσης. Πρόκειται για το «I love dyslexia» τον πρώτο και μοναδικό εξειδικευμένο χώρο στην Ελλάδα που εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε η καθηγήτρια αγγλικών και ειδική παιδαγωγός κα Αγγελική Παππά, με στόχο τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε μαθητές (παιδιά, εφήβους, ενήλικες) με δυσλεξία και άλλες ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΕΕΑ).

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής και ατμόσφαιρα χαράς και δημιουργίας, καλωσορίζουν γονείς και μαθητές σε έναν κόσμο βιωματικής εκπαίδευσης διαφορετικό από τους άλλους. Η πρότυπη διδακτική μέθοδος «I Learn» που εφαρμόζεται αποκλειστικά στο «I love dyslexia» βασίζεται στην πολυαισθητηριακή και διαφοροποιημένη διδασκαλία, όπου όλες οι αισθήσεις χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια του μαθήματος.

Κατάλληλες τεχνικές διδασκαλίας για μαθητές με δυσλεξία και άλλες ΕΕΑ και εξειδικευμένα λογισμικά που χρησιμοποιούνται σε διαδραστικούς πίνακες και υπολογιστές, μετατρέπουν τις παραδοσιακές αίθουσες σε ψηφιακές, βιωματικές τάξεις με χρώμα, εικόνα, ήχο και κίνηση.

Τα μαθήματα παρακολουθούνται από 1 έως 2 μαθητές και προσαρμόζονται κατάλληλα, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες τους ξεχωριστά. Ως αποτέλεσμα, βελτιώνεται εντυπωσιακά η συγκέντρωση και η οργάνωση της μνήμης, όπως και η γενική επίδοση στη ξένη γλώσσα, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και τη ψυχολογία των μαθητών.