Οι γεννημένοι στις 21 Ιουνίου έχουν εμμονή με τη ζωή και κάθε στοιχείου ύπαρξης. Διψάνε για τις εμπειρίες της ζωής και όσοι ζούνε σε ανεπτυγμένες χώρες, συχνά συμβολίζουν τι είναι καλύτερο και χειρότερο σε μια σύγχρονη, καπιταλιστική κοινωνία.

Επίσης συχνά είναι σοφοί με τα χρήματα, ειδικά τα οικογενειακά και εταιρικά οικονομικά. Είναι εξαιρετικά προσανατολισμένοι στην επιτυχία, έχουν την τάση να είναι αυταρχικοί και ανέχονται λίγες αποκλείσεις από το δικό τους ηθικό κώδικα. Ακόμα και οι πνευματικοί αυτής της ημέρα τείνουν να είναι πολύ αισθησιακά, σεξουαλικά προσανατολισμένα άτομα.

Ανεξάρτητα από το πόσο κυνικοί, ειρωνικοί, ή λογικοί είναι, μπορούν ακόμα να είναι σκλάβοι μια παθιασμένης αγάπης στην προσωπική τους ζωή. Έτσι,πολλοί από αυτούς ζούνε σε μια εκστατική κατάσταση όπου αφήνονται στις απολαύσεις του μυαλού και του σώματος. Είναι από τους λίγους ανθρώπους μέσα στον χρόνο, που τα πνευματικά και σωματικά τους στοιχεία είναι πλήρως ολοκληρωμένα και τα κυνηγάνε αχόρταγα, χωρίς συμβιβασμούς.

Επιπλέον, είτε οι ίδιοι νοιώθουν όμορφοι και ελκυστικοί στους άλλους ή έλκονται έντονα από τη φυσική ομορφιά. Στο ενθουσιασμό και στο κίνητρο τους να πετύχουν, ξεπερνάνε κάθε εμπόδιο που στέκεται στον δρόμο τους. Η προσωπικότητα τους μοιάζει να λειτουργεί σαν μαγεία πάνω στους άλλους και συχνά κατέχουν θέσεις κλειδιά στην οικογένεια, στον κοινωνικό κύκλο ή την επαγγελματική τους ζωή.

Όσοι έχουν γεννηθεί στις 21 Ιουνίου πρέπει φυσικά να προσέχουν να μην πηγαίνουν πέρα από τα όρια της αξιοπρέπειας όσον αφορά τα πάθη τους-είτε είναι για την κριτική, τις ιδέες ή την κοινωνική τους συμβολή. Είναι άτομα με εμμονές, συχνά εργασιομανείς και συνεπώς το να διατηρούν κανονικές προσωπικές σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο.

Επίσης, ίσως να γίνουν πολύ απαιτητικοί, κάνοντας δύσκολο για τους φίλους, τους συγγενείς και τους συντρόφους τους να δεθούν μαζί τους. Οι πνευματικές δοκιμασίες είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να τους ελευθερώσει από τις κοσμικές έννοιες.

Γεννημένοι στις 21 Ιουνίου: Benazir Bhutto, Jean Paul Sartre, Judy Holiday

πηγή: eorti.gr