Την ανακάλυψε ο Μιχάλης Ασλάνης και πολύ σύντομα βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στις εγχώριες και τις διεθνείς πασαρέλες. Έχει περπατήσει χιλιόμετρα σε αυτές και πάντα δεχόταν τις καλύτερες κριτικές.

Η Βίκυ Κουλιανού είναι από τις ελάχιστες ελληνίδες που έχουν δουλέψει με τους πιο γνωστούς οίκους μόδας στον κόσμο. Για πολλά χρόνια άλλωστε, ζούσε με μια βαλίτσα στο χέρι διαρκώς.

Όταν επέστρεψε μόνιμα πια στην Ελλάδα, ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας σε σόου όπως το «Fantastico». Λίγο καιρό αργότερα φοίτησε σε σχολή υποκριτικής και άρχισε να συμμετέχει σε σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Δίδασκε όμως και τα μυστικά του μόντελινγκ σε γνωστή σχολή. Λατρεύει τη ζωγραφική και μάλιστα έχει παρουσιάσει έργα της σε εκθέσεις που έχουν στηθεί.

Σήμερα η Βίκυ Κουλιανού έχει ανοίξει την μπουτίκ “VICKY KOULIANOU COLLECTION” που βρίσκεται επί της Ελ. Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη. «Έχουμε το μαγαζί ένα χρόνο τώρα και προτιμούμε να πουλάμε ρούχα σε καλές και προσιτές τιμές για όλο τον κόσμο», αναφέρει στο newsbeast.gr.

Έφτασε στο σημείο να ανοίξει το μαγαζί επειδή τα τελευταία πέντε χρόνια δραστηριοποιείτο μόνο στη χονδρική και ήθελε να έχει το δικό της κατάστημα για να έρχεται σε επαφή με τους πελάτες της.

Περνά την ημέρα της εκεί και δίνει συμβουλές ομορφιάς και στυλ σε όσους την επισκέπτονται. Ελεύθερο χρόνο δεν έχει για να κάνει κι άλλα πράγματα.

«Λατρεύω το θέατρο αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο για πρόβες. Μακάρι να είχα αλλά δεν έχω καθόλου», αναφέρει. Πάντως, στις λίγες ώρες που της μένουν, όποτε της μένουν, προτιμά να πηγαίνει στο γυμναστήριο. Να πηγαίνει στον κινηματογράφο και για φαγητό με καλή παρέα.

Οικογένεια, όπως λέει πάντως, προς το παρόν δεν σκέφτεται. «Δεν είμαι αρνητική σε αυτό αλλά δεν το σκέφτομαι», καταλήγει.

Δείτε όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».