Μια ιδιαίτερη βραδιά αγάπης διοργανώνεται την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά Του Καρκίνου, στο club restaurant Baraonda. H Κοινωφελής Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μείνε δυνατός», γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας της Εθνικής Γραμμή υποστήριξης 1069, πραγματοποιώντας μια βραδιά στήριξης-δείπνο και cocktail party για όλους τους φίλους, αλλά και για όσους εμπλέκονται με τον καρκίνο.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού – επιχειρηματικού κόσμου, του χώρου των media καθώς και αθλητές οι οποίοι θα προσφέρουν τις φανέλες τους για να δημοπρατηθούν για την ενίσχυση του σκοπού της Οργάνωσης.

Η συμμετοχή όλων μας στη ξεχωριστή βραδιά αγάπης θα είναι βασικός συντελεστής στην προσπάθειά της οργάνωσης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της προέρχεται από δωρεές και χορηγίες. Στόχος της για το 2011 είναι η συνέχιση της λειτουργίας της εθνικής γραμμής υποστήριξης 1069, με τη συγκέντρωση του ποσού που αφορά τα πάγια έξοδα της γραμμής.

Ας δώσουμε όλοι ένα «χέρι» σε αυτούς που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας για να νιώσουν πιο δυνατοί!