Αυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί της Τρίτης 21/5 σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Αττική Οδό, όπου νωρίτερα είχε ξεσπάσει φωτιά σε όχημα.

Στην Αττική Οδό υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 15-20 λεπτά από Ανθούσα έως Κηφισίας, 20-25 λεπτά από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας στην Περιφ. Υμηττού.

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: άνω των 30 λεπτών από Περιφ. Αιγάλεω έως Κηφισίας, άνω των 30 λεπτών από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας.

Νωρίτερα, η Αττική Οδός με σχετικό της μήνυμα στο Χ ενημέρωνε πως λόγω πυρκαγιάς σε όχημα στο ύψος της Κηφισίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, η δεξιά λωρίδα ήταν κλειστή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία Αθηνών, αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτήν την ώρα και στην Αθηνών – Κορίνθου αλλά και στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Άμεση ενημέρωση για την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, τις καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, το μποτιλιάρισμα, τα τροχαία. Δείτε τον διαδραστικό χάρτη με την κίνηση τώρα στους δρόμους της Αττικής.