Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε την πόρτα του υπό ανακαίνιση σπιτιού του στον Νίκο Ευαγγελάτο ξεναγώντας τον στους χώρους του διαμερίσματος και αποκαλύπτοντας τις πρώτες σκέψεις διακόσμησης.

Το συνεργείο της εκπομπής Live News «εισέβαλε» στο διαμέρισμα στο πλαίσιο της συνέντευξης μεταφέροντας εικόνες από τους χώρους του πολυτελούς σπιτιού, αλλά και ιδιαίτερες στιγμές και σκέψεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που το καλοκαίρι θα γίνει και επίσημα κάτοικος Κολωνακίου.

«Δεν θα σκεφτόμασταν να ζήσουμε εκτός κέντρου όταν όλη μας η ζωή είναι στο κέντρο» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασελάκης στην τηλεόραση του MEGA, μέσα από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου όπου γίνονται εργασίες ανακαίνισης.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στη διαμόρφωση και διακόσμηση των χώρων του ευρύχωρου διαμερίσματος ενώ στη συζήτηση «συμμετείχε» και η σκυλίτσα του σπιτιού, η Φάρλι, η οποία γύριζε από τη χαρά της «δεξιόστροφα» όπως παρατήρησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της συγκατοίκησης με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάγκμπεθ και τη σκυλίτσα Φάρλι, αναμένεται τον προσεχές Ιούλη να μετακομίσουν κι επίσημα στο Κολωνάκι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κοστίζει 1,8 εκατομμύρια ευρώ

«Δεν γύρισα στην Ελλάδα επειδή μου έδωσε κάποια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία. Οι απόδημοι δεν θέλουν να έρθουν σε μια χώρα αναξιοκρατίας. Όταν δεν παίρνεις ούτε ένα ευρώ ούτε από το κόμμα σου ούτε από τους πολίτες τότε είναι λειτούργημα η πολιτική. Έχουμε πολλά ικανά στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν ήταν προβεβλημένα. Ο κόσμος εκεί έξω πονάει. Και μπορεί να έχω την τύχη να έχω ένα ακριβό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας το οποίο κοστίζει 1,8 εκατομμύρια ευρώ» παραδέχθηκε ο κ. Κασσελάκης ο οποίος τόνισε ότι δούλεψε σκληρά για αυτά τα χρήματα που είναι όλα φορολογημένα.

Διαφωνίες με τον Τάιλερ για τη διακόσμηση

«Θα έχουμε μια τραπεζαρία για 10 άτομα για να υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας. Θα έχουμε το μπαρ, θα υπάρχει μια ροή μεταξύ κουζίνας και τραπεζαρίας. Ένα καθιστικό που θα είναι παρόμοιο με αυτό που έδειξες στην εκπομπή σου. Έξω θα είναι φυτά. Διακοσμούμε και οι δύο. Είναι καλύτερος από μένα στο ντιζάιν αλλά κι εγώ έχω βελτιωθεί αρκετά» αποκάλυψε στη συνέντευξή του.

«Θέλαμε να μην χρειάζεται μεγάλη ανακαίνιση. Θέλαμε να είμαστε Παγκράτι, Μετς… Εδώ κάναμε λίγες αλλαγές. Θα μετακομίσουμε Ιούλιο. Ο γάμος μας είναι τέλος Αυγούστου. Εύχομαι να γίνουν όλα σύμφωνα με το σχέδιο» συμπλήρωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.