Ένα άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μία 14χρονη από τον Ελαιώνα του Πύργου. Το άτυχο κορίτσι μέσα σύντομο χρονικό διάστημα έχασε και τους δύο γονείς της ανεπάντεχα και την Πέμπτη 14/3 έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο θείος ο οποίος είχε αναλάβει την κηδεμονία της.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Η τραγική ιστορία της 14χρονης ξεκίνησε με τον χαμό του πατέρα της, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του που είχε πάει για τις αγροτικές του εργασίες. Μερικά χρόνια μετά, η μικρή έχασε ξαφνικά και τη μητέρα της. Μάλιστα τη μοιραία εκείνη νύχτα που έφυγε από τη ζωή, κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι. Η ζωή της άλλαξε για πάντα, με τον παππού της και τον θείο της να αναλαμβάνουν από κοινού να τη φροντίσουν και να τη μεγαλώσουν.

Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια, αφού λίγο καιρό αργότερα της χτύπησε ξανά την πόρτα και πήρε από κοντά της και τον παππού της.

Η κορίτσι όμως πλέον καλείται να αποχαιρετήσει τον θείο της, αδελφό της μητέρας της, ο οποίος «έσβησε» χθες στον ύπνο του. Ο 50χρονος άνδρας εντοπίστηκε χθες το πρωί, περίπου στις 6:30, νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι από συγγενικό του πρόσωπο.

Ο ίδιος άμεσα κάλεσε σε βοήθεια ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο «Ανδρέας Παπανδρέου», όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού εκεί οι γιατροί, απλά, διαπίστωσαν τον θάνατό του.