Στη θλίψη έχει βυθιστεί το Πλουτοχώρι Ηλείας για το ζευγάρι που το βράδυ της Δευτέρας, παρασύρθηκε από χείμαρρο με το όχημά του.

Την Τρίτη, εντοπίστηκε η σορός της 38χρονης γυναίκας που επέβαινε στο αυτοκίνητο ενώ σε εξέλιξη είναι για τέταρτη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου συντρόφου της.

Η αδερφή της άτυχης Γεωργίας μίλησε συντετριμμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως είπε, ενημερώθηκε μέσω διαδικτύου πως υπάρχει ένα αγνοούμενο ζευγάρι στην περιοχή.

«Έπαιρνα την αδερφή μου, δεν το σήκωνε και κατάλαβα ότι ήταν αυτοί» λέει.

«Είναι μαζί από παιδιά. Είναι ένας έμπειρος οδηγός. Και δεν μπορεί επειδή βρέχει να πνιγόμαστε. 40 χρονών άνθρωποι να πνίγονται επειδή έβρεξε. Δεν το χωράει το μυαλό μας. Πώς γίνεται επειδή βρέχει στην Ελλάδα να πνιγόμαστε;» ξεσπά η αδερφή της 38χρονης.

«Η Γεωργία αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά, την αγαπούσαν όλα. Ήταν το πιο ευαίσθητο άτομο που έχω γνωρίσει» είπε συγκινημένη.

Τέταρτη ημέρα ερευνών για τον σύντροφο της 38χρονης

Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της τοπικής κοινότητας, Πλουτοχώρι, του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων της Ηλείας, για τον εντοπισμό του οδηγού αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από ορμητικά νερά χειμάρρου.

Οι έρευνες των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ, αλλά και των πυροσβεστών, επικεντρώνονται σε όλο το μήκος του χειμάρρου της Κόβιτσας, όπου αν και έχει υποχωρήσει η στάθμη των υδάτων, υπάρχουν πολλά φερτά υλικά.

Επίσης, πραγματοποιούνται, τόσο προς την περιοχή του ποταμού Αλφειού, όσο και στις εκβολές του.