Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Ζαγκλιβέρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 30 του χρόνια, μετά από σκληρή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου, το λέμφωμα Burkitt.

Όπως είπαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι γονείς του, ο 30χρονος σοκαρίστηκε αρχικά στην ανακοίνωση της ασθένειάς του από τους γιατρούς, όμως στη συνέχεια, με τη βοήθειά τους, κατάφερε να κρατήσει θετική ψυχολογία και να δώσει τη μάχη του για τη ζωή.

«Ήταν μαχητής και στη ζωή του και την αρρώστια του. Κάθε μέρα του έλεγα ότι είναι λιοντάρι. Του είπαμε ότι θα το περάσουμε μαζί και του δώσαμε δύναμη. Ήταν πολύ δύσκολη η αρρώστια αυτή. Δεν φοβόταν, πάλευε κάθε μέρα» είπε ο πατέρας του, προσθέτοντας ότι πρόλαβε να πει στον γιο του ότι τον αγαπούσε πολύ.

«Είχε ψυχή μικρού παιδιού και αγαπούσε όλον τον κόσμο. Βοηθούσε συνεχώς όποιον είχε ανάγκη. Ήμουν μέρα νύχτα μαζί του, του έλεγα ότι τον αγαπούσα, ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσουμε στο σπίτι μας. Τώρα γυρίσαμε σε ένα σπίτι άδειο, χωρίς τον Γιώργο μας» είπε κλαίγοντας η μητέρα του.

Χθες, Τρίτη, έγινε η κηδεία του Γιώργου Ζαγκλιβέρη στο χωριό του στις Σέρρες.