Ο Σπύρος Καραβιώτης ένας εκ των μουσικών που συμμετείχε στο γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό τοποθετήθηκε για τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο Σπύρος Καραβιώτης μίλησε για το παρασκήνιο της πρόσκλησης για να παραβρεθεί στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή εξέφρασε τη δική του άποψη σχετικά με το θέμα που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

«Εμείς δεχτήκαμε πρόσκληση να παρευρεθούμε μουσικά στην εκδήλωση όπως έγινε και πέρυσι στη κοπή της πίτας και δώσαμε το παρόν και φέτος. Πάντοτε ανιδιοτελώς. Δεν είχε καμία σχέση η συμμετοχή μας με οποιαδήποτε ανταμοιβή. Μάλιστα με τον αδερφό έχουμε κάνει πολλά φιλανθρωπικά αυτή την περίοδο. Θέλω να πω ότι ξεκινάμε από την προσφορά, στην πρόσκληση της κυρίας διοικήτριας να κάνουμε μια γιορτή για τους εργαζομένους και το προσωπικό».

«Μάλιστα φέραμε τις εγκαταστάσεις μας για να μην ενοχλήσουμε το προσωπικό. Αμέσως μετά πήραμε τις κιθάρες, δεν υπήρχε πρόθεση να δημιουργήσουμε κάποιο γλέντι, δεν πήγαμε με κλαρίνο ή μπουζούκι με σκοπό να δημιουργήσουμε αυτό το γλέντι. Πήγαμε να πούμε κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και στο τέλος μας πρότειναν κάποια μέλη του προσωπικού να παίξουμε κάποια χορευτικά τραγούδια για να νιώσουν τις γιορτές. Εμείς δεν θέλαμε να χαλάσουμε το χατίρι αυτών των ανθρώπων και παίξαμε αυτά τα τραγούδια. Βέβαια την ατυχή στιγμή πέρναγε ένα φορείο με έναν ασθενή και αυτό βέβαια έκανε το γύρο του διαδικτύου», συνέχισε.

«Αν ήμουν ασθενής και πέρναγα με το φορείο θα χαιρόμουν να έβλεπα τους νοσηλευτές να χαίρονται. Αυτό που εισπράττει ένας ασθενής εκείνη τη στιγμή είναι αγάπη και χαρά από το προσωπικό. Δε θεωρώ ότι υπάρχει κανένας λόγος να δώσουμε διάσταση στο θέμα που ξεκίνησε με αγνότητα και με πρόθεση από όλους να προσφέρουμε».

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν κάποιος ενοχλήθηκε από το περιστατικό εκείνος δήλωσε: «Ήταν όλος ο κόσμος χαρούμενος, ακόμη και οι γιατροί χορεύανε. Δηλαδή δεν ξέρουν οι γιατροί μέχρι ποιο σημείο να βάλουν φρένο; Η κυρία διοικήτρια που χόρεψε μαζί τους ήθελε να δείξει με το τρόπο της ότι είναι μέλος της ομάδας των εργαζομένων της. Χόρεψε τη στιγμή που τραβήχτηκε το βίντεο, το οποίο πολλές φορές κάνουμε κάτι και αυτό το μικρό των ορίων δευτερολέπτων του δίνουμε τέτοια διάσταση που φτάνουμε σε σημεία να βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος».