Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 17χρονου που έπεσε νεκρός μετά από τον θανάσιμο πυροβολισμό από άντρα της ΕΛ.ΑΣ. Η σορός του άτυχου νεαρού μεταφέρθηκε στις 15:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Βοιωτία, όπου οι συγγενείς και οι φίλοι του είπαν το τελευταίο αντίο.

Μέσα σε ένα λευκό φέρετρο το οποίο κρατούσαν τα αγαπημένα του πρόσωπα, ο 17χρονος ξεκίνησε για το τελευταίο του ταξίδι. Πλάνα από την εκπομπή «TLive» με την Τατιάνα Στεφανίδου δείχνουν τη μητέρα του άτυχου 17χρονου να είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και υποβασταζόμενη από συγγενικά της πρόσωπα, καθώς δεν άντεξε να βλέπει το φέρετρο του γιου της.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια εκπομπή, ο αδερφός του 17χρονου, ο οποίος είδε τον αδερφό του να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του, λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της κηδείας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπως και μια νεαρή κοπέλα. Όλοι ήταν συντετριμμένοι για τον χαμό του 17χρονου.

Συγγενείς ανέφεραν πως ο 17χρονος ήταν «ένα χρυσό παιδί, αν είχε κάνει κάτι κακό θα το ξέραμε. Έφυγε άδικα». Οι συγγενείς του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ζητούν δικαίωση και αν δεν συμβεί αυτό, «είναι αποφασισμένοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους».

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία:

Κηδεία 17χρονου

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός

Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό πως ο αστυνομικός σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

«Σε συνέχεια της από 12-11-2023 Ανακοίνωσης σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή της Βοιωτίας, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.