Ανοιχτή πρόσκληση στον σύζυγο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάιλερ Μακμπέθ απηύθυνε εκ νέου το πρωί της Παρασκευής (27/10) η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη. «Ξέρω πως είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής» είπε.

Αναφερόμενη στην πρόσφατη επίσκεψη του ζεύγους στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός η Ματίνα Παγώνη σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη τόνισε: «Να έρθει στο ΕΣΥ να μας βοηθήσει».

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε εκ νέου για το κάλεσμα που απηύθυνε στον Τάιλερ να βοηθήσει στο ΕΣΥ, λέγοντας πως δεν υπονοούσε κάτι με τη δήλωση αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε «Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει, μπορεί».

«Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής και είπε την άποψή του για τα θέματα των μονάδων. Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει, μπορεί. Η υγεία δεν έχει κόμματα. Μπορεί να έρθει ως νοσηλευτής. Όταν μπορείς να προσφέρεις δεν έχει σημασία από ποια θέση θα προσφέρεις. Εάν έχει εμπειρία γιατί να μην το κάνει. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε θέμα» δήλωσε κλείνοντας.