Υλικά
  
  
  Υλικά για 2-4 άτομα
  
  150 γραμμάρια τριμμένη γραβιέρα
  150 γραμμάρια τριμμένο κασέρι
  600 ml φρέσκο γάλα
  αλάτι
  πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  300 γραμμάρια κοφτό μακαρονάκι
  λίγο λάδι
  150 γραμμάρια τριμμένη κεφαλογραβιέρα
  
  
Εκτέλεση
  
  Αλείφουμε ένα ταψί περίπου 20 εκ. με λίγο λάδι και απλώνουμε τα μακαρόνια (άβραστα) σε μία στρώση.
  
  Αλατίζουμε και προσθέτουμε τα τυριά, ένα-ένα ή όλα μαζί – δεν έχει σημασία. Τέλος, ρίχνουμε το γάλα και αν δεν σκεπαστούν τα ζυμαρικά, προσθέτουμε νερό.
  
  Τρίβουμε πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο, στους 180 βαθμούς, με την κάτω αντίσταση και τον αέρα, για 20-25 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τα μακαρόνια και να ροδίσει η επιφάνεια των τυριών.
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 