Το κόλπο για να κάνεις τα περισσεύματα της πίτσας και πάλι λαχταριστά

Ένα γρήγορο τρικ δίνει ζωή στην πίτσα της επόμενης μέρας


ΣΥΝΤΑΓΕΣΝΕΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
13:50
28/10/2020
2
loading

Την πίτσα την αγαπάμε σε όλες της τις μορφές, ακόμα και κρύα την επομένη.

Κάποιες φορές ωστόσο είναι αλήθεια πως δεν τρώγεται. Παραέχει μπαγιατέψει και ξεραθεί δηλαδή για να ερεθίσει τον ουρανίσκο μας.

Γι’ αυτές λοιπόν τις φορές υπάρχει το τρικ με το νερό, που επαναφέρει τα κομμάτια που έχουν περισσέψει στα παλιά τους μεγαλεία.

Τα βάζουμε λοιπόν στον φούρνο μικροκυμάτων με μια κούπα νερό. Όσο το νερό εξατμίζεται, αυτή η υγρασία θα ενυδατώσει ξανά την ξεραμένη ζύμη, καταλήγοντας σε αφράτη και λαχταριστή πίτσα όπως όταν ήρθε.

Με τον ίδιο τρόπο δίνουμε και πάλι ζωή σε ένα μπαγιάτικο ψωμί. Το μουσκεύουμε με μερικές κουταλιές νερό και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για μερικά λεπτά. Ή κάνουμε κάτι τέτοιο και το βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων.

Το κόλπο λειτουργεί καλύτερα σε ολόκληρες φραντζόλες, όπως μπαγκέτες, τσιαπάτα κ.λπ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ποια περισσεύματα

    σιγα μη μεινει τιποτα

    1. avatar Ellraiser

      Χαχχαχαχχαχαχχαχα και το κουτι αν μπορουσαμε......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει