Υλικά

  • 1/4 φλ. τσαγιού λιωμένη ημίγλυκη σοκολάτα
  • 1 κ. γλ. λάδι καρύδας
  • 5 μανταρίνια, καθαρισμένα
  • Θαλασσινό αλάτι με νιφάδες, για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε τη λιωμένη σοκολάτα και το λάδι καρύδας.
  2. Βουτήξτε κάθε φέτα μανταρίνι στη λιωμένη σοκολάτα και μεταφέρετε το σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  3. Γαρνίρετε με νιφάδες θαλασσινού αλατιού.
  4. Βάλτε τα στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθούν, περίπου για 20 λεπτά.
  5. Σερβίρετε και απολαύστε.