Υλικά

  • 1/4 φλ. τσαγιού λιωμένη ημίγλυκη σοκολάτα
  • 1 κ. γλ. λάδι καρύδας
  • 5 μανταρίνια, καθαρισμένα
  • Θαλασσινό αλάτι με νιφάδες, για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ανακατέψτε τη λιωμένη σοκολάτα και το λάδι καρύδας.
Βήμα 2
Βουτήξτε κάθε φέτα μανταρίνι στη λιωμένη σοκολάτα και μεταφέρετε το σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Βήμα 3
Γαρνίρετε με νιφάδες θαλασσινού αλατιού.
Βήμα 4
Βάλτε τα στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθούν, περίπου για 20 λεπτά.
Βήμα 5
Σερβίρετε και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.