Υλικά

  • 4 φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου
  • 1/4 φλ. τσαγιού σάλτσα σόγιας
  • 1/4 φλ. τσαγιού γλυκιά σάλτσα τσίλι
  • 1/4 φλ. τσαγιού τραγανό φυστικοβούτυρο

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε όλα τα υλικά, εκτός από το κοτόπουλο, σε μια κατσαρόλα και ανακατέψτε για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
  2. Μαρινάρετε το κοτόπουλο με το μείγμα και αφήστε στο ψυγείο για μερικές ώρες.
  3. Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.