Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1/2 φλ. τσαγιού ρεβίθια βρασμένα
  • 1/2 φλ. τσαγιού αγγούρι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1/2 φλ. τσαγιού φακές βρασμένες
  • 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κ. γλ ξύδι
  • 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο βάζο προσθέστε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το πιπέρι και το αλάτι και ανακατέψτε.
Βήμα 2
Προσθέστε την πιπεριά, τα ρεβίθια, το αγγούρι, τα ντοματίνια, τις φακές και το μαϊντανό και βιδώστε το καπάκι.
Βήμα 3
Ανακινείστε καλά και τοποθετήστε στο ψυγείο για έως και 5 ημέρες.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.