Υλικά

  • 450 γρ. σοκολάτα υγείας
  • 70 γρ. γιαούρτι
  • Σκόνη κακάο, χρωματιστή τρούφα, ψιλοκομμένα φουντούκια, ινδοκάρυδο (για την επικάλυψη)

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ψιλοκόψτε τη σοκολάτα και τοποθετήστε τη σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Λιώστε σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων για 15 δευτερόλεπτα.
Βήμα 3
Προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 4
Με τα χέρια σας σχηματίστε μικρές μπάλες και περάστε τις τρούφες από την αγαπημένη σας επικάλυψη.
Βήμα 5
Για καλύτερα αποτελέσματα βυθίστε τις τρούφες πρώτα σε λιωμένη σοκολάτα και έπειτα στην επικάλυψη της αρεσκείας σας.
TAGS