Υλικά

  • 6 αβγά
  • 5 φέτες μπέικον
  • 1 φλ. τσαγιού γάλα
  • 2 κ. σ. βούτυρο
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 φλ. τσαγιού τσένταρ τριμμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς και βουτυρώστε ελαφρά ένα μικρό ταψί.
Βήμα 2
Μαγειρέψτε το μπέικον σε μέτρια προς υψηλή φωτιά, περιστρέφοντας ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα, για περίπου 10 λεπτά. Στραγγίστε από το λάδι σε λίγο χαρτί και κόψτε σε κομμάτια.
Βήμα 3
Χτυπήστε τα αβγά και προσθέστε το γάλα, το βούτυρο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ και ανακατέψτε.
Βήμα 4
Ρίξτε το μείγμα στο ταψί που έχετε προετοιμάσει και γαρνίρετε με τα κρεμμύδια, το μπέικον και το τσένταρ.
Βήμα 5
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25-30 λεπτά.
TAGS