Υλικά

  • 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 20 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 100 γρ. σκόνη κακάο
  • 2 βανίλιες
  • 70 ml ηλιέλαιο
  • 600 ml γάλα καρύδας
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • 2 πρέζες αλάτι
  • Βούτυρο και σκόνη κακάο για τη φόρμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
Προετοιμάστε τη φόρμα βουτυρώνοντας ελαφρώς και πασπαλίζοντας με σκόνη κακάο.
Βήμα 3
Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε με μία σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 4
Ρίξτε το μείγμα στη φόρμα για κέικ και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά.
TAGS