Υλικά

  • 6 φλ. τσαγιού νερό
  • 1 κεφάλι μπρόκολο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αρχικά, ξεχωρίζετε τα κεφάλια του μπρόκολου από το υπόλοιπο στέλεχος και το πλένετε καλά
Βήμα 2
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό. Προσθέτετε αλάτι και μετά ρίχνετε το μπρόκολο (αφού έχει βράσει το νερό) και το μαγειρεύετε για 4 λεπτά περίπου.
Βήμα 3
Στραγγίστε το μπρόκολο, κρατώντας ωστόσο το νερό, και μεταφέρετε σε ένα μπλέντερ.
Βήμα 4
Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να πολτοποιηθεί το μπρόκολο
Βήμα 5
Συμπληρώστε με το νερό που μαγειρέψατε μέχρι να επιτύχετε την επιθυμητή υφή
TAGS