Υλικά

  • 8 μπούτια κοτόπουλου
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 κ. σ. φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γλ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
  • 1 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
Βήμα 2
Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα μεγάλο μπολ και ρίξτε το ελαιόλαδο, ανακατεύοντας μέχρι να καλυφθούν καλά.
Βήμα 3
Βάλτε τα μπούτια κοτόπουλου σε ένα ταψί και πασπαλίστε με το δενδρολίβανο, τη ρίγανη, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 4
Ψήστε για μία ώρα στον προσθερμασμένο φούρνο χωρίς καπάκι.
Βήμα 5
Τα τελευταία 15 λεπτά τρυπήστε με ένα πιρούνι το κοτόπουλο για επιπλέον τραγανότητα.
TAGS